TROFÆJAGT

Slide background

trofæ jagt

VIP Hunting har et stort netværk, indeholdende nogle af de bedste udbydere, når det gælder jagt på bestemte trofæer rundt om i verden. Vi har blandt andet kontakter til eksklusive og spændende områder i Afrika, Nordamerika og Asien.

 

Uanset om jagten gælder bjørn, gemse, ibex eller en tur til Afrika, så koster sådan en rejse mere end eksempelvis en bukkejagttur til polen. Derfor er det, efter vores mening, meget vigtigt kun at bruge de bedste udbydere.

 

Mange af de bedste områder ude i verden hører vi sjældent om her i Danmark, da de ikke har behov for at reklamere. Desuden sidder amerikanske og russiske kunder hårdt på dette marked. Derfor er det vigtigt at være ude i rigtig god tid, da mange af disse områder er booket langt ud i fremtiden.

 

Skal vi arrangere din næste jagt ude i den store verden, så lad os tage en snak i telefonen om de mange muligheder, der er.

 

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og sammensætter gerne et skræddersyet uforpligtende tilbud til dig.

 

Priserne svinger naturligvis meget afhængigt af, hvilket land og vildtart, der ønskes. Eksempelvis har vores partner i Sydafrika områder over hele landet til særdeles gode priser.

 

Priseksempel:
Pris pr. jæger pr. dag: USD 300,00 – alt inklusive. Desuden er trofæpriserne ca. 20% lavere end ved de fleste andre udbydere.

Gæsterne siger:

"Fin tur og godt arrangement, hvor vi fik det, vi var stillet i udsigt." Søren Christiansen

”Super gode ture, god jagt og ophold. Masser af social hygge." Kasper

”Jagt på første klasse. Meget vildt, flotte omgivelser samt sublim beværtning. Anbefalingsværdigt!" Kammerherre Michael Iuel

”Kanon tur og fin indkvartering med fine gutter” Morten Imose

”Fantastisk spændende jagtområde med mange forskellige vildtarter og smuk natur.” Leo Jantzen

"Fantastiske jagtoplevelser og super god indkvartering,"Nikolaj Nielsen

”Luksus og super organiseret jagt. Professionelle guider, fantastiske jagtmarker. Ikke sidste gang jeg besøger dette sted” Claus Klevang Larsen.

”Luksus hele vejen igennem og super jagtoplevelse" NB Tømrer

Bukke jagten England. Fint kuperet terræn, super indkvartering, Tak for et par fine råbukke og 6 muntjack´s. Søren Hovgård

"Fin tur og godt arrangement, hvor vi fik det, vi var stillet i udsigt." Søren Christiansen