BUKKEJAGT

Slide background

bukkejagt

Slide background

bukkejagt

Jagten på den fascinerende råbuk er nok Europas mest populære jagtform. Tusindvis af bukkejægere rejser hvert år ud for at opleve den spændende bukkejagt.

 

Jægere, der først én gang har prøvet jagten på den røde sommerbuk, er som regel mærkede for livet, og bukkejagten får en speciel plads i jægerens hjerte.

 

Bukkejagt kan udøves i næsten hele Europa, fra det tidlige forår til hen på efteråret.
Særligt Polen, Ungarn, Tyskland, Sverige, England og Skotland er yndede rejsemål for bukkejægeren. Her kan bukken jages i alle former for terræner.

 

Har bukkejagten en speciel plads i dit hjerte, må du ikke snyde sig selv for at prøve jagtformen i de forskellige lande og landskaber. Oplevelserne og jagterne er meget forskellige, afhængigt af landenes jagtkultur, sprog og i det hele taget måden, hvorpå bukkejagten udøves. Du kan jage i de smukke engelske bakker, skotske hills, de store polske skove eller pürsche dig ud over de ungarske sletter i selskab med en guide eller på egen hånd.

 

Bukkejagt kan ofte kombineres med jagt på andre vildtarter, såsom vildsvin, muntjac, kronhjort og dåhjort mm.

 

VIP Hunting tilbyder bukkerevirer i det meste af Europa. Vores revirer er nøje udvalgte med fokus på god vildforvaltning, således bestanden og dermed udvalget af bukke er stort. Samtidig er revirerne og deres værter alle steder opsatte på at gøre alt, hvad de kan for at sætte dig og din jagtoplevelse i centrum og gøre det, der skal til for at opfylde netop dine ønsker.
Skal vi arrangere din næste bukkejagt, så lad os tage en snak i telefonen om de mange muligheder, der er.

 

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og sammensætter gerne et skræddersyet, uforpligtende tilbud til dig.

 

Vores priser er altid konkurrencedygtige og er som udgangspunkt inklusive alt – herunder kørsel i reviret, jagttegn, mm.

 

Vi tilbyder bukke i alle størrelser. Enten til fastpris, interval eller efter prisliste, alt efter dine ønsker og forventninger til antal og størrelse.

Gæsterne siger:

"Fin tur og godt arrangement, hvor vi fik det, vi var stillet i udsigt." Søren Christiansen

”Super gode ture, god jagt og ophold. Masser af social hygge." Kasper

”Jagt på første klasse. Meget vildt, flotte omgivelser samt sublim beværtning. Anbefalingsværdigt!" Kammerherre Michael Iuel

”Kanon tur og fin indkvartering med fine gutter” Morten Imose

”Fantastisk spændende jagtområde med mange forskellige vildtarter og smuk natur.” Leo Jantzen

"Fantastiske jagtoplevelser og super god indkvartering,"Nikolaj Nielsen

”Luksus og super organiseret jagt. Professionelle guider, fantastiske jagtmarker. Ikke sidste gang jeg besøger dette sted” Claus Klevang Larsen.

”Luksus hele vejen igennem og super jagtoplevelse" NB Tømrer

Bukke jagten England. Fint kuperet terræn, super indkvartering, Tak for et par fine råbukke og 6 muntjack´s. Søren Hovgård

"Fin tur og godt arrangement, hvor vi fik det, vi var stillet i udsigt." Søren Christiansen

slide-6
slide-1
This is image placeholder, edit your page to replace it.